Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir kuruluşsı vardır.

üste, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye intibak ve makul yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Hiç kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak çabucak elden her türlü kuruluşlarda kullanılmaktadır.

Yangın ve acil mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen bu şube bazı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun gönül ve mal yitirilmesine Yangın Merdiveni Kapısı da muamele hevesliabilir.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı namuslu rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Müstacel durumlarda bapların her an ayan olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış kapısı namına yapı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre muhtevabinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna ilgilı olarak daha ehven olmaktadır.

Yönıcı gereç içermeyen ve kanatıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page